Zoeken
Sluit dit zoekvak.

medewerkers

Aandacht voor iedere klant

ONZE RUN2DAY WINKEL

Bij Run2Day zijn we allemaal gek van hardlopen. Verkoper, inkoper, marketing manager; iedereen loopt hard! Daarom kunnen we je ook goed adviseren. We kennen de fun, de verslaving, de vermoeidheid, de spierpijn, de emotie en alles wat bij hardlopen hoort. En daarom nemen we alleen genoegen met de beste producten. Want alleen dan kun je het beste uit jezelf halen. En alleen dan kunnen we jou zo goed mogelijk helpen. In ons assortiment vind je alleen producten van top kwaliteit. 

PERSOONLIJKE AANDACHT​

Eddie Sevink

Eigenaar van Run2Day Zwolle is Eddie Sevink. Hij is (extreme) marathonloper, powerwalker en trainer in deze sporten. Ook is hij Running Therapeut en praktijkdocent bij de opleiding Running Therapie. Sommige denken dat hij “een beetje in de war is” omdat hij het zo heerlijk vindt om veel te lopen. Marathons heeft hij gelopen van Rotterdam tot New York, en van Nieuw Zeeland tot Nepal. Hij is best wel een beetje trots op zijn eigen “Wall of Fame” in de winkel.

Ivana van Putten

Ivana van Putten heeft haar roots in Tsjechië. Ze loopt al jaren hard en is ook altijd te vinden bij de Free Feet 038 events welke wij organiseren.

Edith Offenberg

Edith Offenberg heeft haar sporen in de schoenenwereld wel verdient. Bij ons is zij met haar ervaring en opleiding op het gebied van voeten dan ook op haar plek. Ze loopt nog net niet zo hard als onze collega Arne, maar werkt haar trainingen lekker drie keer per week af.

Robin Nijholt

Robin Nijholt doet aan triatlon en is na haar stage bij ons blijven hangen. Gelukkig! Want ook zij heeft het sporten in haar DNA zitten. Robin kom je zowel door de week als op de zaterdag tegen. Een echte Run2Day Zwolle Ambassadeur!

ARNE MULDER

Onze snelste collega, Arne Mulder, maakt ook deel uit van ons team. Deze zeer talentvolle loper heeft zich de afgelopen jaren enorm ontwikkeld op onder andere de halve marathon. Eind 2014 is hij voor een 6 weekse stage in een trainingskamp in Kenia geweest. Run2Day sponsort Arne al een aantal jaren en we zijn blij dat Arne onderdeel is van ons team.

ELIANNE HUITEMA

Op dinsdag en zaterdag is onze Run2Day Zwolle ambassadrice Elianne Huitema aan het werk in onze winkel. Elianne is triatleet en doet dat heel goed! Naast dat zij natuurlijk volledig thuis is in het adviseren van hardloopschoenen, kan zij dus ook op het gebied van zwemmen en fietsen het nodige vertellen aan onze klanten.

Diana van Dam-Hulleman

Diana is een enthousiaste dame die je op de maandagmiddag of donderdagavond kunt treffen in de winkel. Natuurlijk loopt ook zij hard en maakt haar hardloopkilometers heerlijk als recreant. Zeg maar gerust liefhebber!

Vincent Linckers

Als sport therapeutische ondersteuning hebben wij onze steun en toeverlaat Vincent Linckers. Vincent heeft zijn eigen praktijk By Vincent (www.byvincent.nl). Met zijn licht gestoorde karakter is hij een prettige aanvulling op ons team. Iedere eerste zaterdag van de maand is hij of iemand van zijn team van 11 tot 12uur aanwezig in de winkel voor het gratis en goed bezochte inloop spreekuur.

Adri Kroes

Adri Kroes is de coördinator voor nagenoeg al onze trainingen. Als looptrainer is hij natuurlijk zelf actief bij een groot aantal van onze clinics, maar hij is tevens praktijk begeleider bij de Atletiek Unie. Lopen zit bij hem in de genen!

Liam van Heiningen

Liam van Heiningen
Liam van Heiningen kun je bij ons vinden op de zaterdag. Hij is student aan de CALO en heeft het sporten van huis uit meer dan meegekregen. Naast zijn studie geeft hij ook les in de sportschool van zjin ouders, XL-Pro in Stadshagen. In november 2023 heeft hij op Terschelling zijn eerste halve marathon gelopen.

Binette Hofman

Binette Hofman is op vrijdag en zaterdag aanwezig bij ons. Zij is natuurlijk een enthousiaste hardloopster en gaat in 2024 haar eerste marathon lopen. Ook Binette loopt vaak mee met onze eigen evenementen en natuurlijk met het “kletsrondje na het werk” met de collega’s één keer in de week.

Bedankt voor je inschrijving

Vanaf nu mis je niets meer van Run2Day!