Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Hardlopers doen soms rare dingen!

Op 20 december organiseren wij een inspirerende avond met verhalen van bijzondere hardlopers. Op deze avond komen 4 lopers aan het woord met allemaal hun eigen verhaal over hun persoonlijke “eigenaardigheden op hardloopgebied”.  Want dat hardlopers een beetje vreemd zijn weten wij natuurlijk allemaal.  En dat grenzen er zijn om verlegd te worden zit in ons DNA. Wat en wie kun je verwachten?

Arend van Wijk:

Ultra-running! hoe gaat dat? Hoe doe je zoiets? Arend heeft er al ruim 70 achter zijn naam staan en vertelt jou graag de ins en outs van ultra-running. Hoe bereid je je voor, hoe train je, welke voeding heb je nodig, en meer antwoorden op dit soort vragen. Ben je nieuwsgierig, kom dan luisteren.

Tim Dadema en Frank Eikenaar:

Running blind, hardlopen op blind vertrouwen.

Nederlands kampioen Running Blind  Tim Tadema en zijn buddy Frank Eikenaar nemen je mee in de wereld van running blind. Een wereld waarin een visuele beperking het hardlopen niet in de weg hoeft te staan, want ook met een visuele beperking kan je een topatleet worden.

Tim & Frank vertellen over het ontstaan van hun samenwerking en hun bijzondere manier van hardlopen. De hobbels die ze op hun weg naar succes tegenkwamen en de mooie prestaties die ze samen hebben neergezet. Na deze avond heb je geen excuus meer om niet hard te lopen!

Rutger Smit:

De Marathon des Sables. De hardloopwedstrijd met zijn 250 kilometer door de woestijn, verschroeiende hitte en het gebrek aan elke vorm van comfort maakt het tot een haast mythisch avontuur. Rutger heeft deze ‘zwaarste voetrace op aarde’ gelopen en neemt ons mee in waarom hij deze uitdaging aan ging, hoe zijn voorbereiding er uit zag en hoe hij het lopen in de woestijn ervaren heeft. 

Kom luisteren en ontdek dat het ook voor jou misschien wel weggelegd is! 

Bedankt voor je inschrijving

Vanaf nu mis je niets meer van Run2Day!